Zoeken

Brioche met sinaasappel en kaneel

Brioche met sinaasappel en kaneel
Ingrediënten

 4 eieren
 ½ eetlepel bakkersgist
 1 pakje vanillesuiker
 1 eetlepel kaneel
 Het geraspte schil van twee grote sinaasappels
 1 eetlepel anijs
 1 eetlepel sesam
 1 kopje poedersuiker
 1 kopje gesmolten boter
 1 glas melk
 Bloem

Meng in een kom alle ingrediënten met uitzondering van de bloem. Meng goed en voeg dan geleidelijk aan en al mengend, de bloem. Wanneer het deeg elastisch en homogeen is, laat ​​30 minuten rusten.

Maak balletjes en laat het deeg nogmaals rijzen. Bestrijk de brioches met eigeel en bestrooi met sesamzaadjes. Bak de broodjes in de oven op 180°C tot ze mooi bruin zijn.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 60 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team