Zoeken

Marokkaans topmodel Imaan Hammam poseert voor Moschino

12 juli 2022 - 09:00 - Cultuur

©

In afwachting van Moschino’s nieuwste Fall-Winter Womenswear Couture tentoonstelling, onthulde het Italiaanse luxe modehuis vorige week zijn nieuwste advertentiecampagne, met niemand minder dan de Marokkaans Egyptische model Imaan Hammam.

Hammam was eerder dit jaar al te zien in de lente-zomercampagne van Moschino, naast het Amerikaans-Palestijnse model Gigi Hadid. Afgelopen donderdag deelde ze kiekjes van de vintage-geïnspireerde Moschino-campagne op haar Instagram-account.

Lees ook: Imaan Hammam op zoek naar haar Egyptische roots

De advertentiecampagne werd georkestreerd door creative director Jeremy Scott en in het zwart-wit gefotografeerd door fotograaf Steven Meisel. Andere modellen die meedoen aan de campagne zijn Iris Law, Mariacarla Boscono, Mila van Eeten, Shalom Harlow en Sora Choi.

Op de reclameposters draagt Hammam een donkere zwarte jurk met lange mouwen en een gouden halslijn, gecombineerd met grote oorbellen. Ook te zien zijn gebeeldhouwde jurken, overdreven hoofdtooien en korsetten van brokaat, allemaal ontworpen door styliste Carlyne Cerf de Dudzeele.

Lees ook: Marokkaans topmodel Imaan Hammam poseert voor Versace en Fendi (video)

De 25-jarige Imaan Hammam is één van de meest gevraagde modellen in de industrie. Ze werd voor het eerst gespot op het Centraal Station in Amsterdam en maakte in 2013 haar debuut op de catwalk voor Jean-Paul Gaultier.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team