Zoeken

Imaan Hammam ontwerpt collectie met brillenlabel Port Tanger

12 oktober 2022 - 10:00 - Cultuur

©

Brillenmerk Port Tanger heeft in samenwerking met Imaan Hammam een reeks nieuwe modellen gelanceerd. De collectie werd onlangs gepresenteerd door het 26-jarige Marokkaans-Egyptisch topmodel.

"Grote dank aan iedereen die gisteravond de lancering van mijn collectie met @porttanger kwam vieren. Ik ben blij om de rest van deze geweldige collectie met jullie te delen," schreef Imaan Hammam op Instagram, verwijzend naar een recent lanceringsfeest dat het merk organiseerde.

Lees ook: Imaan Hammam voert campagne voor Ajax (video)

De collectie moet nog worden onthuld, maar Hammam en haar gasten pronkten wel met een paar zonnebrillen uit de nieuwe lijn in een video die op Instagram werd geüpload. Het is een nieuwe collectie met dikke monturen, blauwgetinte glazen en oversized vormen, aldus het merk, dat opmerkt dat de designs een throwback zijn naar de mode van de jaren negentig.

Lees ook: Marokkaans topmodel Imaan Hammam poseert voor Moschino

De handgemaakte brillenlijn is opgericht door Bilal Fellah en zijn creatieve partner Daniël Sumarna en is geïnspireerd op de Marokkaanse stad Tanger. Het merk wordt steeds vaker gespot bij bekendheden zoals onder meer de Amerikaanse rapper ASAP Rocky en het Marokkaanse model Nora Attal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team