Zoeken

Imaan Hammam voert campagne voor Ajax (video)

9 september 2022 - 10:00 - Sport

©

Het Nederlandse model van Marokkaans-Egyptische afkomst, Imaan Hammam, is het gezicht van de campagne voor de nieuwste pre-match collectie van de Nederlandse voetbalploeg Ajax.

Het model lanceert de campagne die de nieuwste lijn van de club promoot, een samenwerking tussen Adidas, Ajax en Daily Paper, die door het team zal worden gedragen tijdens de warming-up voor de wedstrijd. Het Ajax-shirt is geïnspireerd op Oost-Afrikaans kralenwerk en viert de diverse culturen en gemeenschappen van Amsterdam.

Lees ook: Imaan Hammam schittert in nieuwste Tiffany & Co campagne

Op haar Instagram-account plaatste Imaan Hammam een video met het bijschrift: "Voor de liefde van mijn stad en de liefde voor voetbal". In de video is Imaan Hammam te zien met een shirt uit de collectie. Ze spreekt rechtstreeks tegen de camera, waarna er vloeiende beelden op het scherm verschijnen van de verschillende gemeenschappen in de stad.

Lees ook: Malika El-Maslouhi en Imaan Hammam sterren zomercampagne Tory Burch

Hammam is één van de meest gevraagde modellen in de industrie. Ze werd gescout op het Centraal Station van Amsterdam en maakte haar catwalkdebuut in 2013 in de coutureshow van Jean Paul Gaultier. Sindsdien heeft ze voor veel grote modehuizen op de catwalk gestaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team