Zoeken

Marokkaans restaurant in Toronto sluit door personeelstekort

18 april 2023 - 21:00 - Wereld

©

Een Frans-Marokkaans geïnspireerd restaurant in Toronto, Canada, moet zijn deuren sluiten vanwege een tekort aan personeel.

Atai Bistro, een restaurant dat traditionele Marokkaanse gerechten met Franse kookstijlen serveert, kondigde op Instagram aan dat het tijdelijk sluit vanwege een tekort aan personeel. Het restaurant, gevestigd op 3047 Dundas West Street in Toronto, stelt dat het extreem gebrek aan personeel een voortdurende uitdaging was voor Atai en dat de beslissing van kracht zou zijn vanaf zondag 16 april.

Lees ook: Bekende Marokkaanse restaurants failliet in Nieuw-Zeeland

"Het gebrek aan personeel is een enorme uitdaging geweest voor Atai. Onze toewijding aan kwaliteit en service dwingt ons om na te denken over hoe we verder moeten gaan. We zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en kijken ernaar uit om binnenkort weer te openen", leggen de eigenaars uit.

Lees ook: Lawine aan steun voor Marokkaan die hulp vroeg in VS

De aankondiging heeft veel reacties uitgelokt bij de klanten. "Dit is zo triest! Ik hoop dat de situatie snel betert en dat jullie snel weer open zullen gaan", schrijft een klant. "Ik hoop dat dit slechts tijdelijk is, het zal zo’n verlies zijn voor de regio om jullie te zien vertrekken", zegt een ander.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team