Zoeken

Marokkaans hotel behoort tot mooiste ter wereld

12 mei 2022 - 09:00 - Marokko

©

Het Fairmont Taghazout Bay hotel staat op de "Hot List" van de mooiste nieuwe hotels ter wereld in 2022, van het luxe reismagazine Condé Nast Traveller.

Het luxe vijfsterrenresort, dat in juni 2021 werd geopend, ligt in het hart van de badplaats Taghazout Bay en biedt 146 kamers, suites en villa’s met uitzicht op de Atlantische oceaan, met verschillende recreatiefaciliteiten die Marokkaanse tradities combineren met moderniteit.

Lees ook: Taghazout bij beste reisbestemmingen in 2022

De nieuwe hotelunit is de enige in Marokko die door het tijdschrift wordt genoemd. Condé Nast Traveller schrijft dat het hotel over een unieke sfeer beschikt dankzij contrasterende panorama’s, met de Atlantische Oceaan op achtergrond.

Lees ook: Taghazout bij 35 "meest ongelooflijke plaatsen" ter wereld

Dit jaar bevat de "Hot List" 96 nieuwe hotels wereldwijd. De volledige lijst bevat ook de beste restaurants, bars, musea, cruises, bestemmingen en vervoer. Fairmont Taghazout Bay is het enige Marokkaanse hotel op de "hot list" van Condé Nast Traveller. Het Marokkaanse resort komt op de derde plaats in Afrika, na Botswana’s wildernissafari DumaTau camp en Kenia’s Eden Nairobi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team