Zoeken

Marokkaan die ex-vrouw in kofferbak ontvoerde 9 jaar cel in

21 november 2014 - 20:52 - Marokko

©

Een Spaanse rechtbank heeft een Marokkaanse man tot 9 jaar gevangenisstraf veroordeeld. De man had eind 2013 zijn ex-vrouw in de kofferbak van zijn auto vastgebonden om haar naar Marokko te brengen.

Samir Sekkaf was in de zuid-Spaanse haven van Algeciras betrapt door passagiers die op dezelfde boot de oversteek naar Tanger wilden maken.

Uit het politieverslag bleek toen dat de man de scheiding niet had geaccepteerd. Bovendien had zijn ex-vrouw toestemming gekregen om in hun huis te blijven wonen in de Franse stad Lyon.

Op een avond ging Sekkaf naar het huis om zogenaamd met zijn ex-vrouw te praten. Hij bond haar vast met tape en handboeien en gooide haar in de kofferbak van zijn auto. Hij vervoerde haar op die manier tot Algeciras en gaf haar de hele trip niets te eten of te drinken.

Sekkaf ontkende de feiten niet, maar probeerde ze wel te rechtvaardigen. Hij vertelde dat hij een scheiding had aangevraagd en niet het slachtoffer. Hij wilde haar naar haar ouders in Marokko terugbrengen.

De rechter geloofde hem niet en veroordeelde hem tot 9 jaar gevangenisstraf en een schadevergoeding van 12.500 euro aan zijn ex-vrouw. Ook mag hij 15 jaar lang niet in haar buurt komen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team