Zoeken

Marokkaan vermist in Parijs: moeder slaat noodkreet (video)

30 oktober 2020 - 15:40 - Wereld

©

De moeder van een jongeman die twee weken geleden raadselachtig verdween in Parijs, klampt zich vast aan de hoop haar zoon weer levend terug te zien. Ze lanceerde een noodkreet op sociale media.

Mohamed Zridik, een jongeman van 27 jaar met een Spaanse verblijfsvergunning, woonde sinds 2001 bij zijn vader in Alicante. Zijn moeder vertelt dat Mohamed eerst anderhalf jaar in zijn geboorteplaats Berkane heeft doorgebracht. Daarna besloot hij om zijn geluk te beproeven in Parijs.

De vrouw zegt dat ze sinds 15 oktober niets meer van haar zoon heeft gehoord. De jongeman neemt de telefoon niet meer op en zijn familieleden in Frankrijk en Spanje kunnen hem ook niet meer bereiken.

Ze vertelt dat ze behoorlijk geïntrigeerd is door de tegenstrijdige uitspraken van zijn vrienden in Frankrijk. Volgens hen verliet de jongeman het appartement ’s nachts, nadat ze overdag samen naar de Duitse grens waren gegaan om auto’s te kopen. De vrienden zouden zijn verdwijning bij de politie hebben gemeld.

Die informatie werd later ontkend door familieleden van het slachtoffer in Parijs, vervolgt de moeder, gekweld door de verdwijning van haar zoon. De Franse autoriteiten bleken geen melding te hebben ontvangen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team