Zoeken

Yasmina werd doodgeslagen en in een vuilnisbak gegooid in Parijs

29 maart 2021 - 15:20 - Wereld

©

De 37-jarige Yasmina had het ongeluk Ludovic L. te ontmoeten, een man die haar leven tot een hel maakte alvorens haar te vermoorden en haar lichaam in juli 2017 in een vuilnisbak in Parijs te dumpen. Het proces van de man is gaande.

De feiten dateren van juli 2017. Yasmina’s lichaam werd ontdekt in een vuilnisbak van een gebouw in Parijs (XIVe), meldt Le Parisien. Haar gewelddadige en jaloerse echtgenoot had haar net doodgeslagen. Op de tweede dag van het proces tegen Ludovic L. maakte een psychiater na een persoonlijkheidsonderzoek een portret op van de 37-jarige zorgassistent. De vrouw leidde een tamelijk stabiel en tevreden leven voordat ze de man ontmoette die later haar beul zou worden.

Yasmina werd gekweld door een gebeurtenis uit haar verleden. De metgezel van haar grootmoeder had haar misbruikt toen ze klein was. Ze vertelde dit aan haar familie. "Zodra we erachter kwamen, schopte mijn moeder haar partner eruit. We klaagden hem aan, maar we verloren de zaak. Hij werd vrijgesproken," vertelt Yasmina’s moeder.

Yasmina en Ludovic ontmoetten elkaar op een datingsite in 2013. Na een breuk hervatte hun relatie zijn normale verloop. De jonge vrouw werd snel zwanger, maar het geluk van het koppel was van korte duur. Ludovic wilde niet meer dat ze haar familie zag. "Op een dag plaagde ik Ludovic met zijn auto. Het kwetste zijn ego. De volgende dag vertelde Yasmina me dat hij niet meer wilde dat ze met me sprak," zegt Sarah, haar "vertrouwelinge". De zaken werden ingewikkelder na de geboorte van hun dochter. Het stel had besloten samen te gaan wonen.

De man werd steeds "jaloerser", "bezitterig" en "verbaal gewelddadig". "Hij haalde haar neer als moeder, vertelde haar dat ze niet in staat was beslissingen te nemen en dat ze geen persoonlijkheid had", vervolgt haar vertrouwelinge. Yasmina was 20 kilo afgevallen. Van iemand die hield van "reizen", "feesten" en "sporten", was ze een huismus geworden. "Ze zag er niet erg gelukkig uit," vertelt haar buurvrouw. "Ik dacht dat ze op een dag zelfmoord zou plegen. Ze kon niet weg omdat hij haar vasthield met haar dochter. Ze was al dood. Ze had haar doodvonnis getekend," zegt haar zus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team