Zoeken

Jonge Wissem al jaar vermist in Frankrijk

18 februari 2021 - 13:20 - Wereld

©

De ouders van Wissem Abdelaoui weten nog altijd niet waar hun dochter is. Het tienermeisje verdween op 31 juli 2019 in Frankrijk. Vorige week vierden ze de 18e verjaardag van hun verdwenen dochter.

Wissem verdween op 16-jarige leeftijd toen ze stage liep in het plaatsje Villabé. Sinds haar verdwijning is er niets meer van het haar vernomen. Haar werkgever waarschuwde haar ouders, Samira en Mahi, dat ze niet was komen opdagen. Er werd toen een onderzoek gedaan naar de verdwijning. Ze zou de dag voor haar verdwijning hebben afgesproken met een jongen die in Bezons woont.

Ondanks alle zoekacties die door haar ouders en de politie werden ondernomen, is Wissem nog altijd vermist. De advocaat van de familie, Arash Derambarsh, zegt dat de rechercheurs momenteel heel voorzichtig handelen.

De ouders van Wissem worden vaak door onbekenden gebeld. In november belde iemand in de nacht om hen te vertellen dat hij hun dochter had gezien in de wijk Barbés in Parijs. De vader ging er meteen naartoe, maar vond haar niet terug. De ouders krijgen vaker dit soort telefoontjes, maar die leidden tot nu toe nergens naar, meldt Le Parisien.

Samira en Mahi hebben toch nog steeds de hoop dat het goed komt. "We moeten wel voor onze twee andere kinderen," vertelt Samira. "In sommige gezinnen die hetzelfde meemaken, kan de situatie de gezinsleden uiteendrijven. Ze geven zichzelf de schuld. Maar wij hebben nog steeds hoop en we zullen Wissem nooit opgeven. Ook al moet ik naar de andere kant van Frankrijk toe."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team