Zoeken

Marokkaan in Spanje gearresteerd voor drogeren vrouw en kinderen

11 april 2022 - 20:20 - Wereld

©

De politie van Madrid heeft dinsdag een 47-jarige Marokkaanse man gearresteerd voor het mishandelen en drogeren van zijn 41-jarige vrouw, eveneens van Marokkaanse afkomst, en hun twee kinderen van 10 en 13 jaar, in een flat in de wijk Villaverde Alto.

De verdachte werd gearresteerd nadat een buurman de politie waarschuwde, omdat hij zag hoe de man zijn jongste zoon mishandelde, vertellen politiebronnen aan Europa Press. Toen de agenten ter plaatse kwamen, spraken ze met de man, die vertelde dat hij ook hevige ruzie had met zijn vrouw. Het slachtoffer bevestigde dat ze door haar man op het hoofd was geslagen en vertelde dat dit wel vaker gebeurde.

Lees ook: Spanje: Marokkaanse veroordeeld voor mishandelen lesbische dochter

De vrouw vertelde dat ze naast de fysieke mishandeling, nu ook al enkele weken een vreemde smaak had opgemerkt in de maaltijden en de thee. Haar man had haar gerustgesteld dat alles in orde was, maar zij en haar kinderen hebben sindsdien last van duizeligheid en indigestie. Op basis van deze verklaringen doorzocht de politie het huis. Ze troffen psychotrope stoffen aan in een kamer waartoe alleen de echtgenoot toegang had.

Lees ook: Marokkaan sluit zoon (10) jaar lang op in kamer in Spanje

De man werd gearresteerd wegens een misdrijf van gender-gerelateerd geweld en voor het in gevaar brengen van de gezondheid van zijn gezin. De moeder en haar twee kinderen werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ze maken het naar omstandigheden goed, maar in het bloed van de twee kinderen zijn sporen aangetroffen van psychotrope stoffen. De gevonden stof is naar het Instituut voor Toxicologie gestuurd voor analyse.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team