Zoeken

Marokkaan in Spanje opgepakt na poging om dakloze te verbranden

10 januari 2022 - 10:20 - Wereld

©

Een Marokkaanse man is door de Guardia Civil in de regio van Murcia in Spanje gearresteerd, na een poging om een dakloze vrouw in brand te steken. De verdachte wordt als zeer gevaarlijk beschouwd.

Het slachtoffer zou ruzie hebben gehad met de verdachte. Beide handelden in drugs. De vrouw sliep in een slaapzak in een gekraakt pand in Alguazas, toen de verdachte haar slaapzak in brand stak en vervolgens wegvluchtte. Het slachtoffer liep ernstige brandwonden op aan de buik, handen en benen. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

Lees ook: Door Marokko gezochte Marokkaan in Spanje gearresteerd

HuffPost bericht dat de Guardia Civil een onderzoek instelde naar de verdachte. Hij werd in Sebta gelokaliseerd en gearresteerd. Hij had zijn haar geschoren en zijn baard laten groeien in een poging om niet herkend te worden.

Lees ook: Marokkaan in Spanje gearresteerd na dood Amerikaanse vrouw

Onderzoek toonde aan dat het om een 35-jarige recidivist gaat die als gevaarlijk en gewelddadige wordt beschouwd. Hij werd in het verleden herhaaldelijk veroordeeld. Hij werd na zijn arrestatie in hechtenis genomen. Zijn zaak werd aan de rechtbank van Molina de Segura toevertrouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team