Zoeken

Marokkaan duwt vrouw uit rijdende auto in Spanje

28 december 2021 - 15:40 - Wereld

©

Politieagenten hebben in het Spaanse Orihuela bij Alicante, twee mannen, waaronder een Marokkaan, gearresteerd omdat zij een vrouw uit een te hard rijdende auto hebben geduwd en haar mobiele telefoon en kredietkaart hebben gestolen.

De twee arrestanten, een Spanjaard en een Marokkaan van 21 jaar, worden verdacht van poging tot doodslag en gewelddadige beroving, aldus de nationale politie in een door Nius Diario gepubliceerde verklaring. Zij ontmoetten het slachtoffer in een bar in de stad Cox en boden aan haar mee te nemen naar een nabijgelegen gemeente. Onderweg gooiden ze het slachtoffer uit het voertuig terwijl ze met hoge snelheid reden.

Lees ook: Marokkaanse door werkgeefster door raam geduwd in Saoedi-Arabië

Het slachtoffer werd door voorbijgangers gevonden, die de plaatselijke politie waarschuwden. Zij haastten zich naar de plaats van het ongeval en brachten het slachtoffer, dat nog bij bewustzijn was, naar het Vega Baja ziekenhuis in Orihuela. Ze had ernstige verwondingen aan beide benen. Na enkele dagen behandeling werd zij uit het ziekenhuis ontslagen en ging zij naar het politiebureau van Orihuela om een verklaring af te leggen en aangifte te doen van de diefstal van haar mobiele telefoon en kredietkaart.

Lees ook: Vrouw uit rijdende auto geduwd in Marokko

De politie stelde een onderzoek in. Na verklaringen van getuigen te hebben afgenomen, slaagden de agenten erin de vermeende daders te vinden en te arresteren. Zij werden overgedragen aan de onderzoeksrechter en in hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team