Zoeken

Marokkaan in Spanje gearresteerd na dood Amerikaanse vrouw

30 december 2021 - 19:10 - Wereld

©

In de Spaanse hoofdstad Madrid werd begin november een Amerikaanse toeriste dood aangetroffen in haar kamer in het Palace Hotel. Het onderzoek van de politie heeft geleid tot de arrestatie van twee verdachten, een Marokkaan en een Roemeen.

Volgens de plaatselijke autoriteiten ging de politie eerst uit van een natuurlijke dood. Maar tijdens een controle van de bewakingsbeelden van het hotel, zagen de agenten hoe de twee verdachten de kamer verlieten van het slachtoffer.

Lees ook: Onbegrijpelijke dood Italiaanse toerist in Dakhla

Na deze ontdekking werd een forensisch onderzoek verricht op het lichaam. Daaruit bleek dat de vrouw was overleden na een mengsel van ecstasy en alcohol te hebben ingenomen. Dat bericht La Sexta.

Lees ook: Italiaanse toerist dood aangetroffen in appartement in Agadir

De vriend van het slachtoffer, een in Miami wonende man, vertelde aan de Spaanse politie dat zijn kredietkaart na het overlijden van de vrouw, in winkels in de Móstoles in Madrid was gebruikt. Dankzij deze informatie lukte het de politie om de twee verdachten te identificeren en te arresteren. Tijdens hun aanhouding troffen de agenten chemicaliën, verschillende toestellen, sieraden en lachgasflessen aan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team