Zoeken

Jamal Ben Saddik wint gevecht met knockout in enkele minuten (video)

21 augustus 2022 - 15:40 - Sport

©

Jamal Ben Saddik is in topvorm. De Belgische Marokkaan sloeg zaterdagavond zijn tegenstander, de Roemeen Benjamin Adegbuyi, knockout in de eerste rond van hun gevecht tijdens Glory 81 in Düsseldorf.

Het gevecht moest drie ronden duren, maar Jamal Ben Saddik, die zich zichtbaar goed had voorbereid, wist zijn tegenstander op slechts enkele seconden van het einde van de eerste ronde tegen de grond te werken met een uppercut.

Lees ook: Jamal Ben Saddik wil wereldkampioen zwaargewicht worden

"Ik heb spektakel op het hoogste niveau geboden. Dit is waarvoor de mensen naar hier komen," verklaarde de kampioen, die nu met Mike Passenier, voormalige coach van Badr Hari, traint.

Ruim 2000 fans waren aanwezig op het kickboksgala in Düsseldorf, die voornamelijk Ben Saddik kwamen steunen. "Ik heb een heleboel Belgen meegenomen, maar er zijn ook veel mensen van Nederland en Frankrijk hier. De hele zaal was voor mij," reageerde de kickbokser.

Lees ook: Talpa schrapt opnames ’Code van Coppens’ met Jamal Ben Saddik

Het volgend doelwit van Jamal Ben Saddik is Rico Verhoeven. De Belgische Marokkaan wil hem verslaan om de leiding te nemen van de Glory-ranking.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team