Zoeken

Manchester United’s nieuwkomer Sofyan Amrabat onder vuur

14 november 2023 - 23:30 - Sport

©

Sinds zijn komst bij Manchester United heeft Sofyan Amrabat moeite om zijn plaats te vinden, wat leidt tot twijfels onder de clubfans over zijn vermogen om te slagen bij Old Trafford.

De Marokkaanse middenvelder, uitgeleend door Fiorentina, brengt meer tijd door op de bank dan op het veld. Ondanks zijn opmerkelijke prestatie tijdens het WK-2022 in Qatar met Marokko, heeft Sofyan Amrabat de hoge verwachtingen van de Manchester United-fans nog niet kunnen waarmaken.

Lees ook: Sofyan Amrabat openlijk over moeilijkheden bij Manchester United

Twee maanden na zijn aankomst bij Manchester heeft de 27-jarige Atlas Leeuw zich nog niet kunnen aanpassen aan de methoden van coach Erik ten Hag. De teleurstelling is duidelijk merkbaar op sociale media, waar fans hun ongenoegen uiten. Sommige supporters geloven dat Amrabat enkel werd gecontracteerd vanwege zijn indrukwekkende tackle op Mbappé tijdens de halve finale van het WK.

Amrabat wist als linksback in de League Cup tegen de Eagles niet te overtuigen. Ook tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Manchester City (0-3), waar hij op het middenveld speelde, blonk hij niet uit en werd hij in de tweede helft vervangen. Sinds deze nederlaag is de Marokkaanse international niet meer in actie gekomen in een Engelse competitiewedstrijd. Hij bleef op de bank tijdens de overwinningen tegen Fulham (1-0) en Luton (1-0).

Lees ook: Tegenslag blijft Sofyan Amrabat achtervolgen

Hij keerde pas terug op het veld tegen tegen Newcastle (0-3) in de League Cup en tegen Kopenhagen (3-4) in de Champions League, maar slaagde er niet in zijn club naar de overwinning te helpen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team