Zoeken

Man brengt drie vrouwen om het leven in Oujda

22 november 2022 - 15:00 - Marokko

©

Een 42-jarige man werd zondag gearresteerd door de politie van Oujda. Hij zou betrokken zijn bij een zaak van vrijwillige doodslag en poging tot vrijwillige doodslag tegen vier vrouwen van dezelfde familie.

De verdachte zou het huis van zijn buren zijn binnengedrongen en zou daar drie vrouwen (76, 45 en 19 jaar) met een mes hebben gedood en een vierde persoon hebben verwond. De politie voert onderzoek naar de redenen voor de gewelddadige aanval, aldus de Nationale veiligheidsdienst (DGSN) in een verklaring.

Lees ook: Onderzoek naar dubbele moord bij Rabat

De man had zich in het huis van de slachtoffers gebarricadeerd en verzette zich hevig tegen zijn arrestatie door de politie. Hij verkeerde in een onbeheerste staat, waardoor de politie volgens de DGSN genoodzaakt was om om hem te neutraliseren.

Lees ook: Marokkaan verdacht van moord op buurvrouw in Spanje

De drie lichamen zijn naar het mortuarium overgebracht voor een autopsie en het vierde slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte is onder toezicht opgenomen in het ziekenhuis. De motieven en de omstandigheden van het fatale incident worden volgens de veiligheidsdienst onderzocht onder toezicht van het bevoegde parket.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team