Zoeken

Meer info’s over man die hele familie in Oujda vermoordde

24 november 2022 - 10:00 - Marokko

©

Een gepensioneerde legerofficier heeft in Oujda vier vrouwen uit een gezin neergestoken, drie van hen waren op slag dood.

Het drama gebeurde op zondag 20 november in de wijk Al-Mohammadi, voorheen Toba genoemd. Volgens de eerste bevindingen is de verdachte het huis van zijn buren binnengegaan zonder duidelijke of verklaarbare reden. Daar heeft hij een grootmoeder (76), haar dochter (45) en haar kleindochter (19) met een mes ernstig toegetakeld. Een vierde slachtoffer van 25 jaar had ernstige steekwonden in haar borst en nek. De hulpdiensten kwamen net op tijd aan om haar te redden.

Lees ook: Man brengt drie vrouwen om het leven in Oujda

De verdachte werd door de politie overmeesterd nadat hij zich in het huis van de slachtoffers had gebarricadeerd. De dader en het gewonde slachtoffer werden naar het ziekenhuis gebracht. De stoffelijke overschotten van de ander slachtoffers zijn naar het mortuarium gebracht voor autopsie. De gepensioneerde soldaat is onder medisch toezicht geplaatst totdat zijn gezondheidstoestand is gestabiliseerd, waarna hij zal worden onderworpen aan de door het openbaar ministerie ingestelde onderzoeksprocedures.

Lees ook: Jongeman door echtgenote vermoord na ruzie in El Jadida

Volgens het Arabische dagblad Al Akhbar is de 42-jarige dader een gepensioneerde militair die het leger had verlaten om illegaal naar Spanje te reizen. Hij leed aan psychische problemen die zich hebben geuit in de vorm van gevaarlijke misdrijven. Blijkbaar was hij verslaafd aan verschillende soorten drugs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team