Zoeken

Man Emirati-zangeres Ahlam met Marokkaanse selham gespot (video)

30 november 2022 - 16:00 - Cultuur

©

Mubarak Al-Hajiri, de echtgenoot van de Emirati-zangeres Ahlam Ali Al shamsi, beter bekend als "Ahlam", krijgt heel wat bewondering op sociale media voor het dragen van een Marokkaanse selham. Daarmee laat hij duidelijk zijn steun blijken voor de Atlas Leeuwen tijdens het WK 2022 in Qatar.

De Marokkaanse comedian Khadija Gouttay deelde een foto van zichzelf met de man van Ahlam op Instagram. Ze vertelt daarbij dat Mubarak Al-Hajiri op woensdag 23 november de wedstrijd tussen het Marokkaans nationaal elftal en Kroatië bijwoonde. Hij heeft haar zelf gevraagd om de foto te nemen, waarop hij een prachtige rode Marokkaanse selham met een groene afwerking draagt.

Lees ook: Zangeres Ahlam stuurt bericht naar Koning Mohammed VI

Marokkaanse internetgebruikers zijn lovend over Al-Hajiri op Instagram. Ze prijzen de bescheidenheid van de echtgenoot van de beroemde Emirati-zangeres en waarderen zijn steun aan de Atlas Leeuwen, schrijft Ralia.

Lees ook: Diva Ahlam gefascineerd door Lalla Salma

Ahlam zelf verscheen eerder ook al in een Marokkaanse kaftan ter gelegenheid van de opening van de Dubai Expo 2020. Een wereldtentoonstelling die van 21 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022, plaatsvond in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team