Zoeken

Sofia Saidi getrouwd (foto’s)

16 december 2022 - 10:00 - Cultuur

©

Marokkaans topmodel en presentatrice van het tv-programma "Trending" op MBC, Sofia Saidi, maakte via een Instagram-post bekend dat ze is getrouwd.

De Marokkaanse presentatrice deelde verschillende foto’s met haar fans en volgers van haar bruiloft in Parijs. Op de foto’s draagt ze een prachtige witte trouwjurk. In een bijschrift dankte ze God voor zijn zegeningen en schreef ze: "Wat God in liefde heeft verenigd, kan niemand scheiden!"

Lees ook: Sofia Saidi schittert in sublieme creatie van Fatim Filali Idrissi (video)

"Het is hoog tijd om vanuit Parijs, de stad van de magische geliefden, mijn huwelijk aan te kondigen met degene die mijn hart heeft gekozen. Het was niet mogelijk om ons huwelijk eerder aan te kondigen vanwege de coronapandemie. Moge God ons allen sparen, u en ons", aldus Sophia Saidi op Instagram.

Lees ook: Sofia Saidi schittert op filmfestival Venetië (foto’s)

Sophia Saidi werd tweemaal gekroond tot "Miss Arab" op de internationale competitie World Next Top Model 2020 in Beiroet en is voor haar werk als presentatrice van de talkshow ’Trending’ op MBC 4 gelauwerd als beste Arabische tv-presentatrice van het jaar 2022 op het Maratea Film Festival in Italië.

Bladna.nl