Zoeken

Majda Sakho reageert op racisme tegen haar kinderen

19 februari 2023 - 22:00 - Sport

©

Majda Sakho, de Marokkaanse vrouw van de Franse international Mamadou Sakho, heeft hard uitgehaald naar de personen die racistische beledigingen uitten jegens haar drie kinderen.

"Ze zijn te zwart." Sommige internetgebruikers hebben racistische beledigingen geuit jegens de drie kinderen, Aïda, geboren in februari 2013, Sienna, geboren in augustus 2015, en Tidane, geboren in februari 2018, die Majda Sakho heeft met haar echtgenoot, de voormalige PSG-verdediger Mamadou Sakho. Dit heeft de jonge vrouw, die door meer dan 183.000 fans op Instagram wordt gevolgd, doen reageren.

Lees ook: Real Madrid-speler Vinicius Junior: racisme in Spanje, liefde in Marokko

"Dus, voor sommigen heb ik mijn genetische en culturele erfgoed verloren door met een zwarte te trouwen? Dat mijn kinderen niets Maghrebijns hebben en dat ze te zwart zijn... Ter informatie: mijn moeder is zwart en zelfs erg zwart. Mijn moederlijke familie is zwart en trots op hun afkomst. Voor alle racisten, zwarte Marokkanen bestaan, of je het nu wilt of niet. En zelfs als mijn moeder dat niet was, zou ik nog steeds trots zijn dat mijn kinderen het wel zijn", schreef Majda Sakho.

Lees ook: Remco Evenepoel tilt zwaar aan racistische berichten tegen Oumi

Het koppel, dat sinds 17 juni 2012 getrouwd is, kondigde enkele dagen geleden, op de verjaardag van de voetballer, aan dat ze een vierde kind verwachten. "Gelukkige 33ste verjaardag voor mij. Het beste cadeau ter wereld. #BabyNumber4," schreef Mamadou Sakho.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team