Zoeken

Loubna Abidar haalt uit naar Salma Rachid

3 maart 2022 - 19:00 - Cultuur

©

In haar laatste videoclip getiteld "Wahya", verschijnt de Marokkaanse zangeres Salma Rachid bedekt met bladgoud. Actrice Loubna Abidar reageerde zeer kritisch via een story op haar Instagram-account.

Actrice Loubna Abidar heeft uitgehaald naar zangeres Salma Rachid, naar aanleiding van de videoclip van laatstgenoemde, getiteld "Wahya", die afgelopen vrijdag op YouTube is gepubliceerd.

Lees ook: Loubna Abidar kondigt scheiding aan

In een venijnige reactie op Instagram schreef de actrice: "Er wordt beweerd dat goud voor goud is! In een tijd waarin de Marokkaanse bevolking worstelt met torenhoge prijzen, heeft deze persoon bladgoud op haar gezicht en lichaam aangebracht, dat als make-up wordt gebruikt en zelfs opgegeten kan worden". Ze schreef ook nog: "Geen stem, geen video, geen gezicht om je voor te schamen".

Lees ook: Loubna Abidar steunt "Moulat el Khimar"

Ook andere internetgebruikers hadden kritiek op de gouden look van Salma Rachid. Met name omwille van haar keuze om zich met bladgoud te tooien, terwijl er in Marokko een economische crisis heerst. De zangeres werd ook op de korrel genomen omdat ze haar videoclip uit heeft gebracht op een moment dat de wereld getuige is van de Russische invasie in Oekraïne en er nog honderden Marokkanen, voornamelijk studenten, gestrand zijn in het conflictgebied.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team