Zoeken

Loubna Abidar zorgt voor opschudding met mogelijke coming-out (foto)

11 november 2023 - 23:30 - Cultuur

©

Loubna Abidar, bekend van haar rol in de omstreden film ’Much Loved’, heeft vrijdagmiddag op sociale media voor opschudding gezorgd. Ze plaatste een foto van zichzelf samen met een andere vrouw, vergezeld van een commentaar dat suggereert dat ze mogelijk haar coming out heeft gedaan.

In de post op Instagram en Facebook, waarin ze omarmd wordt door een jonge vrouw die opvallend op de actrice lijkt, schreef Abidar: "Laten we niet langer bang zijn voor de samenleving. Liefde is liefde." Deze uitspraak lijkt een hint te zijn over haar nieuwe seksuele geaardheid.

Lees ook: Loubna Abidar kondigt scheiding aan

Abidar voegde aan de verwarring toe door een citaat van de beroemde schrijver Fjodor Dostojevski te delen bij haar bericht: "Ik zeg wat jij niet durft te denken." Dit zorgde voor nog meer speculatie over de bedoeling van haar bericht.

Lees ook: Loubna Abidar reageert woedend op arrestatie ElGrandeToto

Op sociale media zijn de reacties gemengd. Terwijl sommige gebruikers de actrice uitlachen, zijn anderen sceptisch en vermoeden dat dit weer een poging is om de publieke opinie te misleiden. Dit vermoeden wordt versterkt door een eerdere post van Abidar, waarin ze een foto deelde waarop ze gekleed was in een advocatentoga en grapte: "Ik ben hier om goed nieuws te brengen. Papa is rijk en heeft me naar het buitenland gestuurd om rechten te studeren. Ik heb het bar-examen gehaald en mijn eigen kantoor geopend in het elfde arrondissement." Later bleek dat dit slechts een grap was om een buzz te creëeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team