Zoeken

Beroemdheden rouwen om overleden Rayan

8 februari 2022 - 12:20 - Cultuur

©

De 5-jarige Rayan overleed op zaterdag 5 februari na een ongelukkige val in een put met een diameter van 45 cm, waar hij vijf dagen lang in vastzat. Dit trieste nieuws heeft veel beroemdheden ontroerd.

Bij het horen van het droevige nieuws konden Amr Adib, de Arabische muziekicoon er presentator van het programma "Al-Hekaya" op MBC Egypte, en Lamis Al-Hadidi, journaliste en presentator van het programma "Kelma Akhira" hun tranen niet bedwingen tijdens de uitzending van hun show.

Lees ook: Staatshoofden en celebrity’s brengen hulde aan Rayan

"Rayan, moge je ziel rusten in vrede. Ik had veel hoop dat je het zou halen, maar je liet ons achter met een grote levensles, je ontwaakte onze menselijkheid en deed ons beseffen dat de hele wereld verdrietig kan zijn om de pijn van een kind," schreef de Marokkaanse zangeres en liedjesschrijfster Samira Said op Twitter. "Onze vreugde is niet vervaagd. Mijn baby, moge je ziel in vrede rusten," twitterde de Syrische zangeres Assala Nasri.

Lees ook: Marokkaanse international koopt woning voor ouders Rayan

Op Instagram uitte Cyrine Abdelnour, een Libanese zangeres, actrice en model, haar ontzetting. "Woorden kunnen ons verdriet niet beschrijven, wat een schok, we hadden veel hoop dat je in goede gezondheid zou terugkeren naar je familie... Moge je ziel rusten in vrede onze kleine engel, jij en elk kind dat oorlogen, geweld, verkrachting en gebrek aan verantwoordelijkheid in de kindertijd heeft moeten doorstaan."

Bladna.nl