Zoeken

Verontrustende verdwijning in Zagora

28 april 2024 - 23:30 - Marokko

©

Salama Rmili, een 23-jarige Marokkaanse vrouw, is al een week spoorloos. De jonge vrouw die met haar ouders in de provincie Zagora woont, verliet op zaterdag 20 april haar woning zonder te zeggen waar ze naartoe ging.

Volgens haar vader verstuurde ze diezelfde middag nog berichten via haar mobiele telefoon. In het eerste bericht liet ze weten zich in Ouarzazate te bevinden. In een tweede bericht, rond 18 uur, verzekerde ze haar ouders dat ze in Marrakech was aangekomen.

Lees ook: Verontrustende verdwijning Frans koppel voor kust Marokko

Sindsdien is er geen contact meer geweest. Salama’s telefoon staat uit, waardoor bellen of sms’en onmogelijk is. Haar vader benadrukt dat geen berichten of oproepen meer van zijn dochter te hebben ontvangen.

Salama keerde drie jaar geleden terug naar het ouderlijk huis in Zagora na het afronden van haar rechtenstudie in Marrakech. Volgens haar vader leidde ze een normaal leven en had ze geen psychische of familiale problemen. De familie is dan ook enorm geschrokken door haar verdwijning.

Lees ook: Zorgwekkende verdwijning van vijf scholieren in Zagora (video)

De vader heeft de verdwijning van zijn dochter gemeld bij de Koninklijke Gendarmerie van Tamegroute en de politie van Marrakech. Er is een oproep tot getuigenissen gedaan in de hoop de jonge vrouw terug te vinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team