Zoeken

Libanese popster Ramy Ayach neemt het op voor Koning Mohammed VI

28 januari 2021 - 15:20 - Gemeenschap

©

Ramy Ayach verdedigde met hand en tand het nieuwe Marokko onder bewind van Koning Mohammed VI. Op de set van de Duitse zender DW, had de Libanese zanger het lang over de gematigde en tolerante islam die door de Soeverein wordt bepleit.

De Libanese popster die de Koning reeds via Twitter had verdedigd, was te gast bij het programma Jaafar Top, waar hij opnieuw bevestigde dat het koninkrijk een lange weg heeft afgelegd, dankzij cruciale en vooruitstrevende initiatieven van Koning Mohammed VI.

Rami Ayach, die lange tijd in Marokko woonde, beschouwt het koninkrijk als zijn tweede thuisland. De acties van de Koning op politiek, sociaal of religieus niveau, kunnen het Marokkaanse volk alleen maar ten goede komen, verklaarde Ayach in antwoord op een vraag over de gematigde islam waar de Mohammed VI voor staat.

Bovendien meent de Libanese ster dat het rapport van Human Rights Watch over repressie in het koninkrijk geen maatstaf is op zich, want misstanden bestaan ​​overal ter wereld. Hij is van mening dat er een einde moet komen aan alle vormen van knevelarij en schendingen van de mensenrechten in de wereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team