Zoeken

Saad Lamjarred steunt Dounia Batma

9 januari 2024 - 20:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred heeft zijn steun betuigd aan zangeres Dounia Batma, die onlangs haar hoger beroep zag afgewezen door het Hof van Cassatie.

De zangeres, die elke betrokkenheid bij de zaak "Hamza Mon Bb" heeft ontkend, ontving een hartverwarmend bericht van Saad Lamjarred. "Mijn zuster Dounia, moge God je last verlichten, je geest kalmeren en je geloof versterken," schreef hij op Instagram, vergezeld van een foto van de zangeres. Dounia Batma reageerde dankbaar op dit gebaar van solidariteit: "Amien, mijn dierbare broer, en moge God je beschermen tegen het kwaad van afgunstige mensen".

Lees ook: Dounia Batma valt aan, ex-man reageert

Na de afwijzing van haar beroep door de Strafkamer van het Hof van Cassatie in Rabat, vroeg Dounia Batma in een live-uitzending op haar Instagram-account om de gratie van Koning Mohammed VI. Ze beweerde ook het doelwit te zijn geweest van een samenzwering om een einde te maken aan haar artistieke carrière en sprak over een ’poging tot moord’ nadat haar auto was bekogeld met een steen bij een brug in Kenitra. Verder beweerde ze dat haar ex-man Mohamed Turk betrokken is bij de samenzwering, hem beschuldigend van het onthullen van haar geheimen en te handelen voor geld.

Lees ook: Dounia Batma doet oproep aan Koning Mohammed VI

In reactie op de beschuldigingen van zijn ex-vrouw, gaf de Bahreinse zakenman in een live-uitzending op TikTok aan dat degenen die de geheimen van Dounia hadden onthuld, dicht bij haar stonden, inclusief de echtgenoot van haar zus Ibtissam. "We weten allemaal dat we een rol spelen... stop met het spelen van een spel voor de Marokkanen, het verzinnen van verhalen en het betrekken van onschuldige mensen... iedereen kent je ware aard," zei hij, waarbij hij zijn ex-vrouw er ook van beschuldigde onaardig te zijn met haar naasten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team