Zoeken

Dounia Batma in de gevangenis: ex-man wil voogdij over kinderen

13 februari 2024 - 21:00 - Cultuur

©

Mohamed Al Turk, de voormalige echtgenoot van zangeres Dounia Batma, heeft zijn intentie bekendgemaakt om de voogdij over hun dochters Ghazal en Laila Rose te verkrijgen. Hun moeder zit een gevangenisstraf van één jaar uit.

In een video die hij op sociale media deelde, verklaarde Mohamed Al Turk dat hij de diensten van drie Marokkaanse advocaten heeft ingeschakeld om hem bij te staan in zijn streven naar voogdij, benadrukkend dat hij vastberaden is om de zorg voor zijn dochters op zich te nemen nu hun moeder zich in de gevangenis bevindt.

Lees ook: Dounia Batma in de gevangenis: Mohamed Al-Turk verbreekt stilte

De advocaat van Dounia Batma reageerde op de uitspraken van de Bahreinse zakenman. Hij stelde dat de detentie van de zangeres in verband met de zaak "Hamza Mon BB" geen geldige reden is om haar de voogdij over haar kinderen te ontnemen. In een verklaring aan Al Jarida 24 benadrukte de advocaat dat de aanklachten tegen de zangeres haar positie als voogd niet zouden moeten beïnvloeden. Hij wees erop dat Dounia Batma niet wordt beschuldigd van financiële misdrijven of drugshandel en dat het welzijn van de kinderen voorop staat bij beslissingen over voogdij.

Lees ook: Dounia Batma valt aan, ex-man reageert

Dounia Batma is gearresteerd door de gerechtelijke politie in Casablanca, na een arrestatiebevel uitgevaardigd door de procureur-generaal bij het hof van beroep in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team