Zoeken

"Escobar van de woestijn": Latifa Raâfat doet onthullingen over ex-man

26 december 2023 - 21:30 - Marokko

©

Naar aanleiding van de onthullingen rond de Malinees Lhaj Ahmed Benbrahim, beter bekend als de "Escobar van de woestijn" en die sinds 2019 een gevangenisstraf uitzit in Marokko, sprak de Marokkaanse zangeres Latifa Raâfat zich uit over haar ex-man.

Latifa Raâfat voelde zich in een live op Instagram genoodzaakt om over haar huwelijk met Lhaj Ahmed Benbrahim te praten, dit vanwege de online intimidatie die zij en haar dochter ervaren. Benbrahim stelde zich voor als een zakenman die in Marokko wilde investeren toen ze hem voor het eerst ontmoette. Slechts twee weken later deed hij haar een huwelijksaanzoek. Hun huwelijk duurde amper 4 maanden en 10 dagen, deels vanwege Ahmed’s levensstijl die Raâfat als "feestelijk" beschrijft.

Lees ook: Zaak "Escobar van de woestijn": eerste verhoren onthuld

De zangeres ontkracht ook de geruchten dat haar ex-man haar een villa zou hebben geschonken. Volgens Raâfat kocht ze het pand al in 2005, lang voordat ze de Malinees leerde kennen. Ze benadrukt ook dat ze nooit heeft vermoed dat hij de spil zou zijn van een internationale drugsorganisatie.

Lees ook: Marokko: eerste nacht in de gevangenis voor twee hoge ambtenaren

Lhaj Ahmed Benbrahim heeft 25 andere verdachten met zich meegesleurd, waaronder Said Naciri, voorzitter van Wydad Casablanca, parlementslid van de PAM-partij en voorzitter van de prefectuurraad van Casablanca, Abdenbi Bioui, voorzitter van de regio Oriental en lid van het politbureau van de PAM, en Belkassem Mir, voormalig PAM-parlementslid. Alle drie zijn in voorlopige hechtenis genomen op beschuldiging van internationale drugshandel, witwassen van geld, vastgoedfraude, bezit van gestolen voertuigen, enz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team