Zoeken

Dounia Batma in de gevangenis: Mohamed Al-Turk verbreekt stilte

6 februari 2024 - 09:00 - Cultuur

©

De Bahreinse zakenman en producer Mohamed Al-Turk heeft gereageerd op beschuldigingen van internetgebruikers die beweren dat hij gelukkig zou dat zijn ex-vrouw, de Marokkaanse zangeres Dounia Batma, in de gevangenis zit.

Tijdens een live op TikTok op zaterdag ontkende Al-Turk dergelijke gevoelens te koesteren en claimde dat hij niemand, of het nu een familielid, een geliefde of zelfs een vijand is, gevangenschap toewenst. Hij benadrukte het belang van geduld voor zijn ex-vrouw, hun gezamenlijke familie en haar fans, die momenteel door een moeilijke tijd gaan vanwege haar gevangenisstraf in de zaak "Hamza mon bb".

Lees ook: Dounia Batma valt aan, ex-man reageert

Dounia Batma werd op woensdag 31 januari gearresteerd in een appartement in Casablanca, waar ze haar toevlucht had gezocht na te hebben vernomen dat het vonnis ging worden uitgevoerd. Ze werd overgebracht naar de Loudaya-gevangenis in Marrakech om daar haar straf van één jaar uit te zitten. In januari had de zangeres in een live op Instagram beweerd het doelwit te zijn van een complot om haar carrière te beëindigen, waarbij ze ook haar ex-man betrok, door hem te beschuldigen van het lekken van haar geheimen in ruil voor geld.

Lees ook: Dounia Batma zit gevangenisstraf uit in Marrakech

Mohamed Al-Turk reageerde op deze beschuldigingen door te stellen dat degenen die de geheimen van Dounia Batma hadden onthuld, dicht bij haar stonden, waaronder de echtgenoot van haar zus Ibtissam. Hij bekritiseerde de zangeres voor het verspreiden van valse verhalen en het onterecht betrekken van onschuldige mensen. De zakenman riep zijn ex-vrouw op om niet meer het slachtoffer te spelen en verhalen te verzinnen. Hij beschuldigde de zangeres er ook van niet lief te zijn met haar naasten.

Bladna.nl