Zoeken

Het eerbetoon van Latifa Raafat aan Badr Hari (foto)

13 oktober 2022 - 20:00 - Sport

©

De Marokkaanse diva Latifa Raafat heeft een boodschap gericht naar kickbokslegende Badr Hari, nadat hij afgelopen zaterdag aangekondigde dat hij overweegt om te stoppen met boksen.

Op haar officiële Instagram-account bedankte de beroemde zangeres de Marokkaanse kickbokskampioen. Ze maakte een fotocollage met een foto van Badr Hari en een foto van hen samen.

Lees ook: Het moment waarop Badr Hari het einde van zijn carrière aankondigt (video)

De zangeres schreef ook een eerbetoon aan Badr Hari: "Mijn landgenoot ("wald bladi", in de tekst) en kind van mijn geliefde stad Kénitra, bedankt voor alles wat je voor ons lieve land Marokko hebt gedaan! Je pensionering is slechts een bewijs van je sterke karakter. Marokko zal nooit je successen en overwinningen vergeten, die de nationale kleuren over de hele wereld deden wapperen. Marokko is trots op je!"

Lees ook: Badr Hari verliest gevecht en kondigt einde carrière aan

De Marokkaanse kickbokskampioen Badr Hari heeft besloten om zijn carrière te beëindigen na zijn nederlaag tegen de Nederlander Alistair Overeem op "Glory Collision 4" in Arnhem op zaterdag 8 oktober. De laatste jaren van Hari bij Glory werden ook gekenmerkt door nederlagen en blessures.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team