Zoeken

Laila Rouass en Ronnie O’Sullivan geven elkaar een nieuwe kans

3 mei 2022 - 17:40 - Cultuur

©

Het Britse model en actrice van Marokkaanse afkomst Laila Rouass (50) en zesvoudig wereldkampioen snooker Ronnie O’Sullivan (46), die in februari van dit jaar uit elkaar gingen, zijn weer bij elkaar.

"Het lijkt erop dat ze elkaar nog een kans geven. Niets is ooit gemakkelijk als het om Ronnie gaat, maar er is veel liefde," vertelde een vriend van het stel aan The Mirror. Deze informatie wordt bevestigd door foto’s die door de Britse krant zijn gepubliceerd en waarop Laila te zien is terwijl ze haar verlovingsring opnieuw draagt. Ronnie werd ook joggend gezien in de buurt van hun gezamenlijke huis in Essex voordat hij naar Sheffield ging om de finale van de 2022 Snooker World Cup bij te wonen.

Lees ook: Marokkaanse supermodel Laila Charani en Ned Nwoko gescheiden

In februari had de Britse actrice van Marokkaanse afkomst op haar Twitter-account laten weten dat ze niet langer met de zesvoudig wereldkampioen snooker omging. "Na bijna een decennium van liefde en herinneringen aan Ronnie, heb ik afscheid van je genomen. Vrede en liefde voor jullie allemaal. Laila X (sic)," schreef de vrouw die vooral bekend is van haar rollen in de tv-series Nick Cutter and the Gates of Time en Wives of Footballers. De ontmoeting tussen de twee beroemdheden dateert van 2012. Het jaar daarop verloofden Laila Abdesselam Rouass en Ronnie O’Sullivan zich zonder ooit te trouwen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team