Zoeken

Marokkaanse supermodel Laila Charani en Ned Nwoko gescheiden

4 november 2021 - 15:48 - Marokko

©

Het Marokkaanse supermodel Laila Charani, de vijfde vrouw van de Nigeriaanse zakenman Ned Nwoko, heeft dinsdag op Instagram aangekondigd dat ze van hem is gescheiden. Ze heeft het moeilijk met de laatste escapades van de Nigeriaanse zakenman met actrice Regina Daniels.

"Ik wil enkel zeggen dat niemand het recht heeft om over mijn huwelijk te praten. Stop alsjeblieft met het praten over de levens van mensen. Ik ben reeds van hem gescheiden en er is niets meer tussen ons. Iedereen die mij volgt omwille van hem mag zich ontvrienden, alsjeblieft. Dank je. Ik zal alle negatieve commentaren blokkeren," schreef Laila Charani op haar Instagrampagina om de scheiding aan te kondigen.

Lees ook: Loubna Abidar kondigt scheiding aan

Hoewel er nog enkele grijze gebieden zijn rond de echtscheiding tussen Laila en Nwoko, is het wel heel duidelijk dat de Marokkaanse niet meer in een polygaam gezin wil leven. Ze is vooral boos op de zakenman, die naar verluidt Regina Daniels tot zijn favoriet heeft gemaakt. "Ik ontmoette Regina, ik vond haar leuk. We trouwden na drie weken. Ik trouwde met al mijn vrouwen na een korte periode. Ik denk niet dat je met iemand moet verkeren om met haar te trouwen. Ga niet uit met iemand met wie je wilt trouwen," zei Nwoko destijds.

Lees ook: Basma Boussil en Tamer Hosny gescheiden

"Als je met haar trouwt dan word je verliefd binnen het huwelijk. Zelfs in mijn cultuur, toen ik een kind was in de jaren 60, gingen mensen niet met elkaar uit. Ze regelden huwelijken tussen families," voegde hij er toen aan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team