Zoeken

Kylie Minogue en Riley Keough in Marrakech

2 juli 2022 - 09:40 - Marokko

©

De Australisch-Britse zangeres en actrice Kylie Minogue en de kleindochter van Elvis Presley en ster van The Terminal List, Riley Keough, zijn in Marrakech. Daar werd het Louis Vuitton Diner gehouden in het Dar El Bacha paleis. Zij droegen voor de gelegenheid zwarte looks van het Franse luxe modehuis.

Francesca Amfitheatrof, de artistiek directeur uurwerken en juwelen van Louis Vuitton, organiseerde een diner in Dar El Bacha om de nieuwe Spirit-collectie te vieren, meldt de Daily Mail. De 54-jarige Kylie Minogue en de 31-jarige Riley Keough zorgden voor veel bewondering onder het publiek en de gasten.

Lees ook: Marokkaanse keuken in eerste restaurant Louis Vuitton in Frankrijk

Kylie Minogue droeg een gebreid topje, een leren minirokje en stiletto’s. De zangeres en actrice poseerde ook voor een foto op het terras van haar luxueuze hotel. "Gefeliciteerd @francescaamfitheatrof met de prachtige lancering van fijne juwelen @louisvuitton. Such a fun night", schreef Kylie Minogue op haar Instagramaccount, dat 8,8 miljoen volgers heeft.

Lees ook: Christian Dior organiseert voor eerst modeshow in Marokko

Riley Keough en haar vriendin Georgie Flores, bekend van Famous in Love, droegen toepasselijke zonnekleppen om de woestijn te bewonderen en te gaan mountainbiken. De kleindochter van Elvis Presley poseerde ook met een vierkant topje, een riem over haar blote buik en een maxirok, uitgekozen door ontwerpster Jamie Mizrahi. Op haar Instagramaccount, dat 517.000 abonnees heeft, plaatste zij foto’s van haarzelf en Georgie, op massagetafels tijdens een behandeling.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team