Zoeken

Nora Attal poseert voor Tiffany & Co

18 mei 2022 - 16:20 - Cultuur

©

Het bekende huis Tiffany, dat beroemd is om zijn juwelen, is een samenwerking aangegaan met het Marokkaans-Britse model Nora Attal voor de nieuwe collectie ’Elsa Peretti Bean Designs’.

Luxe juwelenhuis Tiffany & Co. heeft de samenwerking aangegaan met het Marokkaans-Britse model Nora Attal voor de presentatie van haar nieuwe collectie ’Elsa Peretti Bean Designs’, meldt Arab News. Op foto’s van fotograaf Sharif Hamza is Nora Attal te zien met juwelen van de Italiaanse ontwerpster, waarvan de creaties tentoongesteld zijn in verschillende kunstinstellingen, waaronder ook in het British Museum.

Lees ook: Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam samen in campagne Jacquemus

Nora Attal draagt kettingen in groene jade en 18-karaats gouden halskettingen met boonvormige hangers versierd met met zijden koorden, netten en flosjes die handgeweven zijn door ambachtslieden in Japan.

Lees ook: Nora Attal met familie in nieuwe reclamecampagne (video)

Tijdens de Ramadan 2022 poseerde het 22-jarige model met haar familie in een reclamecampagne voor het Amerikaanse merk Ralph Lauren. Ze werkte ook mee aan de campagne voor H&M’s lentecollectie 2022 en liep in Cannes over de catwalk voor Chanel’s Cruise collectie 2023.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team