Zoeken

Koning Mohammed VI met kickbokser Hamicha gezien in Parijs (video)

10 juli 2022 - 19:10 - Marokko

©

Koning Mohammed VI is sinds hij positief teste op Covid-19, voor het eerst terug in het openbaar gezien. Dat gebeurde in Parijs, waar hij op vakantie is.

De persoonlijke arts van Koning Mohammed VI, professor Lahcen Belyamani, had enkele weken geleden via een verklaring van het koningshuis laten weten dat de monarch besmet was met het coronavirus en lichte symptomen vertoonde. Mohammed VI was er tot dan in geslaagd om niet besmet te raken.

Lees ook: Koning Mohammed VI besmet met coronavirus

Eerder deze week werd duidelijk dat de Koning volledig hersteld is. De monarch werd in een winkelcentrum in Parijs gezien, waar hij sinds de 1e juni verblijft. In een filmpje dat op sociale media werd gedeeld is de Koning te zien in het winkelcentrum, samen met enkele mannen, waaronder de Marokkaans Nederlandse kickbokser Mohamed Mezouari, meer bekend als Hamicha.

Lees ook: Koning Mohammed VI op reis in Frankrijk

Koning Mohammed VI bezocht voor het laatst Parijs in 2018. Hij verblijft momenteel in een particulier hotel nabij de Eiffel Toren dat hij in juli 2020 had gekocht voor 80 miljoen euro. De monarch verblijft ook regelmatig in een kasteel in Betz, eigendom van de Marokkaanse koninklijke familie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team