Zoeken

Koning Mohammed VI beveelt daling prijzen vliegtickets

14 juni 2021 - 11:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Koning Mohammed VI heeft alle bij het lucht- en zeevervoer betrokken partijen opgedragen redelijke prijzen te hanteren om de terugkeer van in het buitenland wonende Marokkanen te vergemakkelijken.

In het kader van de zeer grote zorgzaamheid waarmee Koning Mohammed VI de in het buitenland verblijvende leden van de Marokkaanse gemeenschap altijd heeft behandeld, en van de permanente koninklijke aandacht voor de continuïteit van hun gehechtheid aan het moederland, heeft de Koning instructies gegeven aan de bevoegde autoriteiten en aan alle betrokkenen op het gebied van vervoer, om zich in te zetten voor het vergemakkelijken van hun terugkeer naar het koninkrijk tegen betaalbare prijzen, aldus een verklaring van het koninklijk kabinet.

Lees ook: Ongewone stijging prijzen vliegtickets naar Marokko

In dit verband heeft de vorst alle actoren op het gebied van luchtvervoer, met name de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc, evenals de verschillende actoren van het zeevervoer, opgedragen te zorgen voor redelijke prijzen die binnen ieders bereik liggen. Daarnaast moeten ze ook zorgen voor een voldoende aantal retourvluchten, zodat Marokkaanse families in het buitenland naar Marokko kunnen reizen en hun familie en geliefden kunnen terugzien, aldus dezelfde bron.

Koning Mohammed VI heeft er bij alle touroperators, zowel in de vervoerssector als in het hotelwezen, op aangedrongen de nodige maatregelen te treffen om de leden van de Marokkaanse gemeenschap die in het buitenland verblijven, in de beste omstandigheden en tegen de beste prijzen te ontvangen, zo luidde de conclusie van de verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team