Zoeken

Koning annuleert Troonfeest-festiviteiten

25 juli 2021 - 19:00 - Marokko

©

Alle activiteiten, festiviteiten en plechtigheden die ter gelegenheid van de 22e verjaardag van de troonsbestijging van Koning Mohammed VI waren gepland, zullen worden uitgesteld vanwege de coronapandemie.

Het ministerie van het Koninklijk Huis, het Protocol en de Kanselarij heeft via een verklaring aangekondigd dat er, rekening houdend met de coronamaatregelen die nodig zijn door de evolutie van de epidemiologische situatie in Marokko, besloten is om alle activiteiten, festiviteiten en plechtigheden uit te stellen, die werden gepland ter gelegenheid van de 22e verjaardag van het Troonfeest.

Lees ook: Koning Mohammed VI geeft groen licht voor Marokkaanse vaccinproductie

Zo is besloten om de ceremoniële receptie die bij deze gelegenheid door Koning Mohammed VI wordt voorgezeten uit te stellen, alsook de beëdigings-ceremonie voor officieren die afstuderen aan de verschillende militaire, paramilitaire en civiele scholen en instituten, de ceremonie van trouw aan Amir Al-Mu’minin en alle parades en evenementen die traditiegetrouw door veel burgers worden bijgewoond.

De Koning zal wel een toespraak houden tot de Marokkaanse burgers, die op 29 juli om 21.00 uur op radio en televisie zal worden uitgezonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team