Zoeken

Glory geeft Badr Hari tijd voor beslissing over toekomst

21 oktober 2022 - 17:00 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory gunt de Marokkaans-Nederlandse kickbokser Badr Hari alle tijd om rustig tot een beslissing te komen over zijn toekomst.

Badr Hari heeft al sinds 2015 niet meer weten te winnen. Voor Glory vocht hij tweemaal tegen Verhoeven en Arek Wrzosek en tegen Hesdy Gerges, Benjamin Adegbuyi, en Overeem. In veel van die partijen was hij beter of slaagde hij erin een betere start neer te zetten, maar kon hij het gevecht nooit over de streep trekken.

Lees ook: Badr Hari twijfelt over stoppen met kickboksen

Badr Hari kondigde na zijn zevende nederlaag aan dat hij overwoog om te stoppen. "Ik ben serieus aan het nadenken om een einde aan mijn carrière te brengen. Dank jullie wel, allemaal. Ik weet niet of jullie me nog in de ring terug zullen zien", zei de 37-jarige kickbokser tegen zijn fans.

Lees ook: Het moment waarop Badr Hari het einde van zijn carrière aankondigt (video)

Glory-CEO Scott Rudmann laat in een schriftelijke reactie weten dat de beslissing hen niet verbaasd. "Het komt niet als een verrassing dat Badr Hari erover nadenkt om te stoppen. Ik heb hem gesproken en hij is er duidelijk over dat hij wat tijd wil om na te denken. Wij respecteren zijn keuzes en hopen dat hij terugkeert in de ring. Wij zijn niet bezig met het plannen van een afscheidswedstrijd en voor ons is het geen probleem dat hij zijn tijd neemt", aldus Rudmann in het AD.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team