Zoeken

Marokko: PJD middelpunt seksschandaal

30 september 2020 - 16:10 - Marokko

©

Een jonge vrouw in Kenitra beschuldigt een lid van de PJD-partij aan de macht in Marokko ervan seks buiten het huwelijk te hebben gehad met haar. Hij liet haar in de steek nadat ze zwanger werd. Toen de jongeman weigerde om de zwangerschap te erkennen, heeft de vrouw zelf een zwangerschapsonderbreking veroorzaakt in haar huis.

Het begon allemaal met een vreemde ontdekking. De familie van de jonge vrouw deed beroep op een loodgieter om de riolering van hun huis te ontstoppen. Tijdens zijn werk ontdekte hij dat er een grote foetus vast zat in de leidingen, meldt Al Akhbar. De politie werd gewaarschuwd en kwam ter plekke. De jonge
vrouw werd aangehouden en vertelde tijdens haar verhoor dat ze seks buiten het huwelijk had gehad met een PJD-lid dat zeer actief is op het platteland in de Gharb. Hij is ook hoofd van een lokale jeugdafdeling van zijn partij in Kenitra. Vervolgens werd ze zwanger van hem.

De politicus weigert de zwangerschap te erkennen. De beklaagde zei dat ze daarna zelf de abortus heeft veroorzaakt met een schaar. Ze wilde daarmee een schandaal voorkomen. Volgens haar was hun liefde voor elkaar volmaakt tot ze zwanger werd. Ze beweert dat haar minnaar haar het huwelijk had beloofd.

De politie heeft de jonge PJD-activist opgeroepen om ook naar zijn versie van de feiten te luisteren. Hij ontkent alle beschuldigingen en beweert geen seks te hebben gehad met de jonge vrouw. Hij zegt dat hij haar slechts één keer heeft ontvangen. Ze had om zijn hulp gevraagd met betrekking tot een verkrachting waarvan zij het slachtoffer zou zijn geweest. De verkrachting zou de oorzaak zijn van haar zwangerschap.

Voorlopig zet de gerechtelijke politie het onderzoek voort om deze zaak op te helderen.

Bladna.nl