Zoeken

Marokko: vrouw schenkt tienermeisje aan broer voor verjaardag

18 september 2020 - 13:40 - Marokko

©

Een stewardess is door de politie in Salé gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst in de gevangenis Al Arjat. Ze wordt ervan verdacht als verjaardagscadeau een minderjarig meisje aan haar broer te hebben geschonken.

De ouders van het meisje kenden de stewardess en vertrouwden haar. Ze hadden toestemming gegeven aan hun dochter om met haar naar het verjaardagsfeestje te gaan. Niemand dacht dat het kind het cadeau was.

Het meisje werd tijdens het feest gedrogeerd door middel van een aangeboden drankje. De broer van de stewardess misbruikte haar vervolgens heel de nacht in de aanwezigheid van zijn zus.

Al Akhbar bericht dat het meisje de volgende dag door haar ouders naar een dokter werd gebracht. Daar werd de verkrachting bevestigd. Ook blijkt dat het meisje zwanger is.

De ouders hebben aangifte gedaan en de stewardess werd begin vorige week gearresteerd na samen met het slachtoffer te zijn verhoord. Ze wordt beschuldigd van medeplichtigheid aan de verkrachting van een minderjarige die heeft geleid tot een zwangerschap. Haar broer is op de vlucht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team