Zoeken

Jongen van livestream Bilal Wahib nog steeds gepest

8 oktober 2022 - 07:00 - Cultuur

©

De 12-jarige jongen die door rapper Bilal Wahib in een livestream werd uitgedaagd om zijn broek naar beneden te trekken en zijn geslachtsdelen te tonen voor 17.000 euro, wordt nog steeds gepest.

In een interview met de NOS vertelt Leonardo hoe zijn leeftijdgenoten hem nog steeds vernederen en beledigen. "Ik heb veel vrienden verloren. Ze lachen me uit".

Lees ook: Bilal Wahib verzonk na foute livestream bijna in depressie

De video’s van het voorval circuleren nog steeds op sociale media. "In de video kun je mijn genitaliën zien. Ze sturen ze ook naar mijn broertje en zusje.", zegt de jongen. Toch verklaarde hij in maart vorig jaar dat hij in orde was. "Maak je geen zorgen, ik ben in orde", vertelde Leonardo toen aan de media.

Lees ook: Bilal Wahib reageert jaar later op Instagram-rel

In juni vorig jaar bood Bilal Wahib in het programma Op1 meerdere malen zijn excuses aan voor het incident. Daarin vermeldde de rapper ook dat hij een akkoord had bereikt met de jongen. Hij verontschuldigde zich sindsdien herhaaldelijk. "Als hij met me wil praten, kan dat altijd. Broer, ik hou van je. Het spijt me voor wat ik gedaan heb.’’

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team