Zoeken

Bilal Wahib: "Ik heb het zelf verpest"

18 augustus 2021 - 12:00 - Cultuur

©

Bilal Wahib heeft nog steeds een zeer slecht gevoel over de Instagram-video waarin hij in maart van dit jaar aan een minderjarige jongen heeft gevraagd om zijn geslachtsdeel te tonen. De 22-jarige zanger en acteur werd daarna aangehouden en in verdenking gesteld van het maken en verspreiden van kinderporno.

Wahib mag geen contact opnemen met het slachtoffer. "Ik had liever even met hem willen praten, maar dat wil hij niet, dus ik weet niet hoe het met hem gaat. En daar zit ik mee in mijn hoofd." Hij wil graag weten wat er zich in het hoofd van de jongen afspeelt. "Zo van: wat doet-ie nu? Zit-ie een lekkere pizza te eten? Of is-ie zichzelf aan het slaan?", vraagt Wahib zich af in de nieuwe editie van Linda.

Lees ook: Bilal Wahib komt met nieuwe song

"Het ergste vind ik dat ik het leven van een kleine jongen helemaal heb veranderd. En ook dat van zijn familie", zegt hij. Maar Wahib geeft ook toe dat het hele incident zijn eigen carrière heeft beschadigd, schrijft het AD. "Maar het is mijn eigen schuld. Ik heb het zelf verpest. Dus dat moet ik dan ook zelf weer zien op te lossen."

Vooral de media was hard voor Wahib, al begrijpt hij wel hoe dat komt. Programma’s met hem werden geannuleerd of offline gehaald en hij werd levenslang verbannen van Instagram. "Bij BNNVARA was ik een kinderserie aan het maken, dus ik snapte dat die werd stopgezet." Met Top Notch is de samenwerking alleen even stilgelegd, benadrukt hij. Binnenkort brengt hij ook weer nieuwe muziek uit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team