Zoeken

Amerikaanse First Lady aan Koning Mohammed VI: "Shukran bzaf Majesteit"

5 juni 2023 - 17:00 - Marokko

©

In een tweet uitte de First Lady van de Verenigde Staten, Jill Biden, haar diepe dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor het warme onthaal tijdens haar bezoek aan Marokko, "een van de oudste bevriende landen" van de Verenigde Staten.

"Dank u voor het warme welkom in Marokko", schreef Jill Biden in een tweet gericht aan Koning Mohammed VI die ze zondag publiceerde, vergezeld van een "Shukran bzaf!", in het Marokkaans Arabisch dialect.

Lees ook: De krachtige boodschap van Joe Biden aan Koning Mohammed VI

"Het is een eer om een bezoek te brengen aan een van de oudste bevriende landen van de Verenigde Staten", voegde ze eraan toe. Jill Biden prees ook de inzet van Koning Mohammed VI voor de empowerment van vrouwen

Lees ook: Vrouw Joe Biden in Marokko verwacht

De vrouw van de Amerikaanse president Joe Biden werd tijdens dit bezoek vergezeld door haar dochter Ashley Biden en haar zus Bobby Jacobs. Haar bezoek aan het Koninkrijk maakt deel uit van een tour door het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Europa met als doel het bevorderen van de levensomstandigheden van vrouwen en jongeren in de wereld, met name op het gebied van onderwijs, gezondheid en empowerment.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team