Zoeken

Jihan Hadji, Marokkaanse kandidate Miss Elite World (foto’s)

14 april 2023 - 10:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse advocate Jihan Hadji, die in Madrid woont, is de kandidate van Marokko voor de Miss Elite World 2023 wedstrijd, die op 19 mei 2023 in Caïro (Egypte) zal worden gehouden. De jonge vrouw legt in haar presentatie op de officiële website van de wedstrijd uit dat ze een passie heeft voor mode, yoga, sport, natuur en dieren.

"Ik voel me trots om mijn mooie land te vertegenwoordigen, en ik hoop het best mogelijke beeld te geven van Marokkaanse vrouwen, en Arabieren in het algemeen," zegt Jihan Hadji in haar presentatie op de officiële website van de Miss Elite World wedstrijd. Ze deelt er ook haar interesses, prestaties en dromen. "Ik ben een vrouw met veel interesses, prestaties en dromen die vervuld moeten worden. Na het behalen van twee diploma’s richtte ik me op rechten. Daarna behaalde ik een master en uiteindelijk realiseerde ik mijn droom om advocaat te worden", aldus de Marokkaanse kandidate.

Lees ook: Miss Arab World Chorouk Chelouati vertelt over geheim huwelijk

"Miss Elite World 2022" wordt op 19 mei in het Soma Bay resort in Egypte gehouden. Jihan Hadji zal aan deze schoonheidswedstrijd deelnemen, naast 33 andere kandidates uit verschillende landen zoals Argentinië, Mexico, België, Macedonië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, enz. De Libanese presentator Rodolph Hilal en de actrice en tv-presentatrice Carla Haddad nemen de presentatie van het evenement op zich.

Lees ook: Marokkaanse Marwa Lahlou is Miss Arab USA 2022

De jury van de internationale wedstrijd is samengesteld uit Arabische persoonlijkheden uit de wereld van kunst en mode zoals de Egyptische actrice en presentatrice Hadeer Karam, Stefano Deihei, voorzitter van "Miss Elite", actrice en fotomodel Razzan Maghrabi, fotograaf Khaled Fadda, de Franse ontwerper Nabil Younes, evenals de Libanese actrice Ghanwa Mahmoud, de Syrische acteur Yazan Al Sayed en de Brits-Egyptische acteur Amin Al-Masry.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team