Zoeken

Marrakech: "Miss Arab World" is terug

6 maart 2022 - 19:00 - Cultuur

©

De 5ᵉ editie van de schoonheidswedstrijd "Miss Arab World" zal van 16 tot 20 maart plaatsvinden in Marrakech. Het evenement heeft als thema de "bevordering van toeristische diversiteit in de regio Marrakech-Safi".

Het artistiek en cultureel evenement werd verschillende malen uitgesteld vanwege de coronapandemie, maar zal dit jaar wel worden georganiseerd, met name om de bestemming Marrakech te promoten. De organisatoren hebben verschillende landen uitgenodigd om het evenement bij te wonen, waaronder Egypte, Libanon, Tunesië, Frankrijk, Gabon, Turkije en natuurlijk Marokko.

Lees ook: Marokkaanse kaftan lichtpunt op Miss Universe verkiezing (video)

Ter gelegenheid van deze editie van Miss Arab World is ook een speciaal programma uitgewerkt, met de steun van de stad en de regio Marrakech. De festivalgangers, zullen naast de Miss-wedstrijd, rondleidingen krijgen langs de verschillende toeristische attracties van Marrakech. Verder kunnen ze ook genieten van een modeshow, workshops voor zelfontplooiing en voor de ontwikkeling van sociale en menselijke projecten en kookworkshops.

Lees ook: Marokko neemt deel aan Miss Universe 2021

De jury van deze editie van de Miss Arab World-verkiezing bestaat uit journalisten zoals de Libanese Hana Hajj, de Egyptenaren Dalia Nabil en Hani Chennaoui, de Marokkaanse ontwerper Albert Oiknine en Miss Arabisch/Europese schoonheid, Eliane. De jaarlijkse schoonheidswedstrijd in de Arabische wereld is bedoeld om de Arabische jonge vrouw te selecteren die haar land het beste vertegenwoordigt op basis van traditionele Arabische gebruiken en tradities.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team