Zoeken

Gims en Miss Frankrijk zorgen voor sfeer op Casa Fashion Show

12 mei 2023 - 19:00 - Cultuur

©

Rapper Gims en Miss Frankrijk 2021 Amandine Petit openden de Casa Fashion Show 2023, gesponsord door Koning Mohammed VI, waar ze een meesterlijke prestatie neerzetten.

Op zaterdag zette Gims de Casa Fashion Show in vuur en vlam door hits als Bella, Mi Gna, Ya Habibi, Hola Señorita en het WK 2022-hymne Arhbo te vertolken, meldt Auféminin. De modellen, waaronder Sita Ouattara en Vika Bronova, en het publiek genoten duidelijk van het optreden van de Congolese rapper. Naast Gims zorgde de Marokkaanse zangeres Manal Benchlikha ook voor een feestelijke sfeer.

Lees ook: Het bericht van Maître Gims aan Koning Mohammed VI

Miss Frankrijk 2021, Amandine Petit, gaf tijdens het evenement een schitterende catwalkshow. Modellen zoals April Benayoum (eerste ere-dame van Miss Frankrijk 2021) schitterden in creaties van merken als Maë Paris, Elisabetta Franchi, Oud Paris, Handmade by Ghita Lahrichi en Jitrois.

Lees ook: Maluma en El Grande Toto geven concert in Marrakech

De 18e editie van de Casa Fashion Show vond plaats van 4 tot 6 mei in het Sofitel Casablanca met de steun van Koning Mohammed VI. Dit eerste Fashion Week-evenement heeft als ambitie om Casablanca te positioneren als een hoofdstad van de mode.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team