Zoeken

Feest met jongeren loopt fataal af in Taroudant

29 augustus 2021 - 21:00 - Marokko

©

De politie in Taroudant heeft woensdag een onderzoek geopend naar de dodelijke val van een jongeman en de ontdekking van het levenloos lichaam van een jonge vrouw na een feestje.

Assabah bericht dat het drama tijdens een feestje met veel alcohol gebeurde. Twee jonge vrouwen en twee jongemannen waren op het feestje aanwezig. Een van de jongemannen viel van het dak van het huis waar ze samen waren gekomen en overleed aan zijn verwondingen. Een van de jonge vrouwen werd met een mes gestoken en overleed eveneens aan haar verwondingen.

Lees ook: Tanger: feestje eindigt in ontvoering en verkrachting

Buren waarschuwden de politie na het drama. Volgens politiebronnen ontstond er een ruzie tussen de vier dronken jongeren. De overleden jongeman beschuldigde de vrouwen van diefstal en stak ze alle twee neer. Hij probeerden vervolgens weg te vluchten maar gleed uit en viel naar beneden. Hij was op slag dood.

De twee jonge vrouwen werden zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. Een van hen bezweek kort na haar opname in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Lees ook: Marokko: vrouw overleeft val in put niet na feestje

De politie heeft de tweede jongeman gearresteerd. Er wordt onderzoek gedaan naar zijn rol in deze tragedie. De gewonde jonge vrouw ligt nog in het ziekenhuis en zal worden verhoord wanneer haar toestand het toelaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team