Zoeken

Hakim Ziyech te duur voor Olympique Lyonnais

15 juli 2021 - 15:40 - Sport

©

De Franse topclub Olympique Lyonnais heeft interesse getoond in Atlas Leeuw Hakim Ziyech. Vanwege het geringe aantal speelminuten dat hij het afgelopen seizoen bij zijn club Chelsea heeft gemaakt, hopen de Fransen dat ze de Marokkaanse aanvaller kunnen overhalen om in Lyon te komen voetballen. Bovendien zou hij daar herenigd worden met zijn voormalige coach Peter Bosz. Toch blijkt het prijskaartje dat aan de Marokkaan hangt de Franse club iets te gortig te zijn.

Franse media melden dat Olympique Lyonnais in zijn zoektocht om de selectie te versterken met het oog op de deelname aan de Champions League, is uitgekomen bij de Marokkaanse spelmaker Hakim Ziyech. Volgens de sportief directeur van de Franse club zou Ziyech de ideale oplossing zijn om het verlies van Memphis Depay op te vangen. De Nederlandse spits maakte onlangs een overstap naar FC Barcelona.

Lees ook: Chelsea wil Hakim Ziyech niet meer verkopen

Omdat het zeer onwaarschijnlijk is dat Olympique Lyonnais het salaris van 500.000 euro per maand en een transfersom van 40 miljoen euro kan betalen, zou de club Hakim Ziyech op huurbasis over willen nemen met een optie tot koop.

De Franse sportmedia melden echter dat de coach van Chelsea, Thomas Tuchel, volgend seizoen over meerdere aanvallende opties wil beschikken en niet bereid zou zijn om Ziyech te laten gaan. Op basis hiervan geven ze Olympique Lyonnais weinig kans om de Marokkaan in deze transferwindow binnen te halen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team