Zoeken

Israir vliegt deze zomer tussen Tel Aviv en Marrakech

31 maart 2022 - 16:20 - Economie

©

Israir zal vanaf april 2022 vluchten organiseren tussen Tel Aviv en Marrakech. Dit is afgesproken in het partnerschap tussen het Nationaal Marokkaans verkeersbureau (ONMT) en de Israëlische luchtvaartmaatschappij.

De deelname van het Marokkaans verkeersbureau ONMT aan de Internationale Mediterrane Toeristische Markt (IMTM) in Tel Aviv, werpt nu al vruchten af. De ontmoeting tussen Adel El Fakir, algemeen directeur van het ONMT en Rami Levi, een beroemd Israëlisch zakenman en eigenaar van de tweede Israëlische luchtvaartmaatschappij Israir, heeft geleid tot de ondertekening van een partnerschap.

Lees ook: Duizenden Israëlische toeristen in Marokko verwacht

"De Israir Group is één van de belangrijkste spelers in de toeristische industrie in Israël. Door dit partnerschap zullen we snel een grote stroom klanten uit deze strategische markt aantrekken en leggen wij tevens de basis voor duurzame groei in de komende jaren," aldus Adel El Fakir in een persverklaring.

Lees ook: Marokkanen gaan voor koosjer om Israëliërs aan te trekken

In het kader van dit partnerschap zal Israir tijdens de zomer van 2022 twee vluchten per week aanbieden tussen de luchthaven Tel Aviv Ben Gurion en de luchthaven Marrakech Menara, voor een totaal van 8500 zitplaatsen. "Dit partnerschap zal het ONMT en Israir ook in staat stellen om een campagne op te zetten in verschillende Israëlische media om te communiceren over de bestemming Marokko, zijn divers en toegankelijk aanbod voor de verschillende segmenten: familiaal- of religieus toerisme, vrijetijdstoerisme, zakenreizen en MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Events)", aldus het ONMT.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team